top of page

Dietari de sanació

Updated: Jan 6, 2023

El dietari de sanació, és una eina molt valuosa que et permetrà expressar-te en moltes àrees personals i t'aportarà autoconeixement. El nostre dietari personal també ens ha de servir com a full de ruta, per ajudar-nos a valorar com estem, cap on anem i de quines eines disposem per poder establir aquests canvis.


Escriu el teu diari de manera espontània, sense pensar si el que escrius és correcte, si hi ha faltes o no. L'escriptura ha de ser fluida, escoltant el que et dicta el teu cor, el teu ésser. No posis resistències al què et vingui al cap, deixa't anar! Aquest diari només el llegiràs tu, sigues autèntic amb tu mateix. El diari ha de ser el teu amic i confident!


A través de l'escriptura automàtica has de deixar aflorar tot allò que et diu el teu Jo Superior però també el teu EGO. Tot és correcte! L'Amor i la Por són les dues cares d'una mateixa moneda i està bé que les mirem totes dues de front, ja que alguna cosa ens venen a ensenyar!


Sigues artista per un dia i personalitza el teu dietari a través de la teva inspiració i creativitat! L'art prové de la inspiració, la mateixa paraula ho diu, prové de l'esperit, del teu Jo Superior, de la teva ment supraconscient.


En aquest diari, hi pots barrejar idees, pensaments, cites, dibuixos, esquemes mentals, llibres recomanats, una conversa amb un amic, una sessió terapèutica, mantres, etc. Posa-hi la data abans de començar l'escriptura automàtica, deixa't sentir el cos, com estàs avui, com et sents, quines emocions vols deixar anar, què vols AGRAIR, què t'has de PERDONAR, què has d'OBLIDAR, què vols que resolgui el teu JO SUPERIOR, etc.


No et pots arribar a imaginar la màgia que crea un dietari de sanació, t'aporta autoconeixement, claredat mental, creativitat, et dona força, et transforma i transmuta moltes emocions.


Al llarg del temps, quan tornis a llegir allò que vas escriure fa uns mesos o uns anys, et sorprendràs del recorregut que has transitat i de la teva transformació. Fins i tot, et preguntaràs si realment vares ser tu qui va escriure aquelles paraules i t'adonaràs que darrere d'aquell escrit hi ha intervingut algú més que tu mateix...


T'animo que tinguis un quadern amb tapes dures, bonic, especial, diferent dels altres i que sigui fàcil de transportar, que tant el puguis escriure assegut a la taula, a dins el llit, com en plena natura. T'has de sentir còmode i a gust amb el teu quadern i tenir-lo a la vista, així es convertirà en una eina quotidiana per a tu.


Bona escriptura!


Comments


bottom of page