top of page

La família de sang i família ancestral

Nosaltres formem part de diverses famílies al mateix temps. Per a fer-ho senzill, avui parlarem de la família de sang i la família d’ànima o llinatge còsmic.

El nostre veritable llinatge ancestral el trobem dins la família d’ànima que coincidiria amb el nostre llinatge còsmic o planeta d’on som originaris. Poques vegades les famílies de sang coincideixen amb el nostre llinatge còsmic. Aquí a la Terra venim a aprendre, esmenar errors i superar assignatures pendents de vides anteriors. Així doncs, ara entenem perquè les famílies de sang solen ser molt diverses entre elles, doncs l’objectiu és que els seus membres es facin de mirall els uns als altres i es reflecteixin mútuament allò que han vingut a treballar.

Certament, és molt interessant reflexionar i estudiar què ens vincula amb la nostra família de sang. Observant el fil conductor de comportaments, malalties, sistemes de creences, defectes personals i estereotips descobrirem el nexe que ens uneix amb la nostra família de sang.

No obstant, abans de voler anar més enllà i tenir interès per conèixer quin és el nostre llinatge còsmic, cal que ordenem i netegem els programes limitats del nostre sistema familiar actual.

Avui en dia a través de diferents tècniques terapèutiques tenim la capacitat de sanar i purificar fins a 13 generacions dels nostres ancestres. Sanant-nos a nosaltres, estem sanant 8.204 persones de generacions anteriors a la nostra.


Comments


bottom of page