top of page

La influència dels teus avantpassats

Sabies que la vida dels teus avantpassats pot haver influït en la teva?


Estàs vivint situacions recurrents que no entens? Fa anys que treballes en tu mateix sense resoldre certs problemes? Aquestes dificultats poden derivar de la teva relació amb un o més avantpassats.


La transmissió dels avantpassats també afecta a les nostres vides, i no només en les malalties sinó en molts d’altres aspectes. De vegades, senzillament és a través de reconèixer una similitud entre la nostra experiència i la d'un avantpassat que arribem a entendre per què sembla que no vivim la nostra vida o a allò a què aspiràvem.


Les constel·lacions familiars són una gran eina per a identificar lleialtats amb un o més avantpassats per tal de modificar la nostra visió, recuperar el nostre lloc legítim, deixar-los les seves càrregues, sofriments o destins difícils i iniciar un procés de canvi.

Entenem per avantpassats tots aquells membres de la nostra família que varen arriba abans que nosaltres: pares, germans, oncles, tiets, avis, besavis; o fins i tot avortaments espontanis avançats, nens donats per adopció i avortaments ocorreguts abans del seu naixement, així com les importants ex-parelles dels teus pares i avis!.


Tots ells formaven part d’una gran diversitat d’atributs: rics, pobres, feliços, infeliços, sans, malalts, violents, compassius, creatius, emprenedors, etc. No obstant, a tots els hi hem d’agrair una cosa que van fer perfectament: transmetre’t la vida, ja que avui hi ets.

Com que els deus la vida, et mantens lleial a ells per tal de continuar pertanyent al clan. Per aquest motiu, continues reproduint, sense adonar-te'n, la vida, el destí o el patiment de certs avantpassats, encara que desitgis conscientment el contrari.


En el fons, arrossegues una càrrega que no et pertany i que, un cop remesa des de l’amor a qui li pertoca fer-se’n càrrec, t'alleugereix perquè puguis seguir el teu camí.


Tot això i més, és el que pots treballar en les sessions de constel·lacions familiars.コメント


bottom of page