top of page

La vida et dona senyals contínuament.

De fa un temps ençà, la humanitat ha començat a despertar. No obstant això, molts dels humans encara no ho saben, però intueixen que alguna cosa està canviant a dins seu. Aquest despertar quàntic es va donant de forma progressiva, de manera que tothom va percebent els senyals a la seva manera. Alguns ho fan a través dels números, d'altres amb els somnis i uns altres mitjançant els sincronismes. I de sobte, penseu: vés, mira quina casualitat!. Estava pensant això i veig o sento tal cosa...


Sapigueu humans que no hi ha casualitats, hi ha Guies i Éssers de Llum que us estimem i vetllem per vosaltres. I que sou pura llum, sí pura llum!. Per venir aquí a la Terra, en aquesta dimensió fa falta molta valentia i coratge, sou uns autèntics herois!


Des de l'altre costat us admirem i seguim la pel·lícula i escenari que us ha tocat viure. Avui feu un personatge i demà n'interpreteu un altre. No sempre teniu una vida fàcil, però és que resulta interessant com l'enfoqueu i com us en sortiu.


Des d'aquí tot sembla fàcil i senzill, i nosaltres pesem: per què fan això, o allò altre?. És que encara no els hi hem donat els senyals prou clars? Esteu adormits o bé el vostre entorn, les tasques, la feina, la mainada i la pressió laboral no us deixa espai a la reflexió? No permeteu caure en aquest parany una i una altra vegada. Busqueu el vostre propi espai, EL VOSTRE I DE NINGÚ MÉS on hi hagi lloc pel silenci i la reflexió. Deixeu entrar la llum, la vostra i de ningú més, no li doneu el poder a ningú, només a la veu que us parla quan esteu tranquils i en silenci.


Aquesta veu us pot parlar a la dutxa, al cotxe, en somnis o fins i tot a través d'un cartell publicitari. És fàcil, és senzill, creieu-nos! Per nosaltres és divertit veure com en feu cas i esteu atents dels missatges i això ens encoratja a continuar enviant-vos molts més missatges de llum!


Missatge canalitzat a través d'E.FerrerKommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page