top of page

Què entenem per Sagrada Concepció Divina?

Updated: Dec 4, 2022

Totes les persones vàrem arribar al món mitjançant el cos de la nostra mare que ens ha servit com a portal per l'arrelament en aquest pla. En el moment de la concepció es conjuguen en el nostre ADN tots els programes i potencials que marcaran gran part de la nostra vida. La majoria dels éssers humans hem estat concebuts des d'un estat d'ignorància senzillament perquè els nostres pares no practicaven l'Alquímia Sexual Sagrada o Tantra. Quan som concebuts des de la luxúria, violació, desamor... el portal que s'obre ja té la primera empremta que haurem de netejar durant el nostre trànsit pel planeta: l'estat tàntric i diví del cosmos no pot ser a la terra perquè no hi ha portals (els nostres pares) que puguin rebre a la terra la gràcia del cel i ser canals d'aquesta consciència sagrada.


Aquesta sessió proposa fer un viatge per l'inconscient cap a aquest moment de la concepció per tornar a programar l'estat del consultant en el moment de la concepció i elevar-lo a aquest nou estat espiritual que esdevé a les dimensions perquè el cel pugui ser a la terra. És com un baptisme espiritual on es netegen i purifiquen registres a l'inconscient d'aquest moment diví.


Durant la sessió es realitza una regressió en el moment de la nostra concepció i es van sanant tots els registres que siguin necessaris.


Sagrada Concepció Divina en relacions i projectes


Tanmateix, no només hem de relacionar la Sagrada Concepció Divina amb un embaràs, sinó que es pot extrapolar al concepte de creació o manifestació de qualsevol projecte. A la vida, tot té un moment de concepció o d'iniciació, per exemple: una relació, un projecte, una feina, etc. Així doncs, cal que entenguem el concepte de Sagrada Concepció Divina com l'energia que posa una persona en el moment de la creació de qualsevol cosa. En aquest punt, és important preguntar-nos: com he concebut tal relació o projecte? Des de la por, la carència o bé des d'un estat de consciència més elevat com ara la confiança i l'amor?


Així doncs, aquesta tècnica també és molt efectiva per aplicar en projectes que ja haguem engegat o bé en relacions de parella que hagin sorgit de la por i la desconfiança.


En definitiva, aquesta tècnica també et pot ajudar a netejar tots aquells registres creats des d'un estat vibracional baix perquè d'ara endavant tot el que gestis ho puguis fer des d'un estat de consciència pur.
コメント


bottom of page