top of page

Una intenció (in)conscient dels teus pares durant la teva concepció: el projecte sentit

La teva vida comença al moment de la teva concepció. Tot plegat pot sonar una mica estrany, però el cas és que els teus pares tenien un pla per a tu i també per a ells quan tu vas arribar al món. Aquest és el projecte sentit, els permet aconseguir a través teu coses que no van poder aconseguir ells mateixos per poder satisfer les seves necessitats (in)conscients, com ara: substituir a un ésser estimat que va morir abans d'hora, etc. Evidentment, que tot s'esdevé de manera inconscient.


Cada pare té una intenció específica per a tu. El projecte sentit de vegades és conscient i sovint inconscient, però en tot cas et dona una direcció de vida.Tanmateix, des del naixement i fins a la teva maduresa, aquest projecte t'impacta fonamentalment perquè ets lleial a la teva família (o a la teva manada) per por a ser rebutjat o abandonat.


El projecte sentit, queda gravat a les teves cèl·lules i t'acaba emmotllant i estructurant durant bona part de la teva vida. Al llarg del temps, t'adones que aquest "programa" et limita perquè una part teva s'adona que no és teva sinó que és dels teus pares o de la teva família i per acabar-ho d'adobar no concorda amb les teves aspiracions personals.


Arribats a aquest punt poden sorgir conflictes interns (depressió, ira, por,) o externs (conflictes laborals o familiars). Aquests conflictes sempre et venen a dir que hi ha algun aspecte personal dins del teu inconscient que necessita ser atès. En definitiva, el teu exterior(conscient) emmiralla tot allò que has de treballar-te interiorment (inconscient).댓글


bottom of page