top of page

Viatge per la teva gestació

Updated: Jan 8, 2023

Després de realitzar la sessió de la Sagrada Concepció Divina arriba una altra proposta que ens convida a fer un viatge per l'inconscient i observar els registres de cada mes de gestació que vàrem viure dins l'úter de la nostra mare.


Aquesta etapa és la més important a la nostra vida, ja que es creen els primers fonaments i bases d'arrelament com a ànimes que vàrem arribar al planeta terra. La manera com el nadó es desenvolupa en el ventre de la seva mare pot arribar a marcar la seva vida. Ara, se sap que les emocions de la mare durant l’embaràs tenen un paper essencial pel desenvolupament del fetus.


En aquesta sessió es poden netejar situacions que la nostra mare hagi patit durant el nostre embaràs i que fruit d'això nosaltres també hàgim registrat en el nostre ADN, per exemple: un embaràs i un part amb complicacions; emocions i pors de la mare que nosaltres com a fetus vàrem experimentar en el seu ventre i moltes altres circumstàncies viscudes a l’etapa uterina.


La sanació intrauterina es realitza en una o dues sessions, depèn de la gestació de cada consultant. La veritat és que en aquesta teràpia se sanen molts registres de l’inconscient i a posteriori, la persona pot arribar a experimentar canvis molt positius en si mateixa.
Comentarios


bottom of page