top of page
Cielo cósmico

Símbols Quàntics 

Playa de arena

Lectura de Registres Akashics

Akasha és una paraula que en sànscrit vol dir arxiu de l’ànima.

 

El Registre Akashic és el lloc on es troba tota la informació de l’ànima d’una persona des del seu naixement i també de vides passades i futures. 


Una lectura de Registres Akashics és una canalització on pots obtenir informació personal sobre situacions i aspectes que vulguis sanar. La sanació sempre es produeix a nivell d’ànima i aporta informació al conscient que ens pot ajudar a prendre decisions o aclarir situacions confuses o angoixants. 


La lectura de l’ànima és sempre respectuosa amb el/la consultant i aporta la informació que la persona està preparada per escoltar. La informació prové dels seus guies espirituals, mestres ascendits o éssers estimats que ens parlaran des de l’amor incondicional sense jutjar les nostres vides ni accions. 


A partir de la lectura de Registres Akashics obtindràs orientació i força per entendre situacions, prendre decisions i aprendre a discernir sobre determinats fets respectant sempre el teu lliure albir. En aquest sentit, una lectura no és mai un mètode predictiu donat que sempre ets tu mateix/a qui ha de prendre les decisions segons el teu lliure albir. I recorda, només tu ets el cocreador/a de la teva realitat!


El/la consultant cal que porti preparades entre 8 i 10 preguntes que vulgui formular durant la lectura. 


Recomanacions: evitar les preguntes de sí o no. 


Exemples de preguntes:
•    Quin aprenentatge n’he de treure d’aquesta situació?
•    Com puc alliberar-me d’aquestes creences limitants?
•    Què m’està ensenyant aquesta malaltia? Com puc sanar-la?
•    Què he d’aprendre de la relació amb aquesta persona/familiar?
•    Què puc aportar al meu projecte perquè flueixi millor?

 

La canalització de la lectura es podrà gravar amb el mòbil, per tant, s’aconsella al/la consultant que es descarregui una aplicació de gravadora de veu al mòbil per enregistrar la sessió.

 


Format online i presencial a: 

  •  Figueres (Alt Empordà)

  • Cabrera de Mar (Maresme)

 

Temps: 1:30h aprox.

 

Temes que pots consultar: 

bottom of page