top of page

Benvingut/da

Soc l’ESTHER FERRER, acompanyo a les persones en processos d’autoconeixement i espiritualitat a través d’aprofundir i prendre consciència d’aspectes dels seus vincles familiars actuals

i en vides passades.

Entrenador(a) de bienestar
tomados de la mano

Què m'ha dut fins aquí?

D’una banda, la mort de la meva mare a tretze anys va marcar un abans i un després a la meva vida. El fet de viure la seva mort tan aviat em va dur a buscar i aprofundir en temes de creixement personal i d’espiritualitat. D’altra banda, el diagnòstic d’una malaltia autoimmune des dels vint-i-sis anys i la seva superació, em van endinsar a una cerca continuada per buscar una explicació a tot el que envoltava la meva vida.

L'experiència m'ha fet adonar que totes les respostes estan dins nostre i ens cal cultivar el coratge per mirar, comprendre, perdonar i sanar. Al final, tot és molt més senzill del que ens han ensenyat i en la simplicitat trobarem l’essència del nostre SER per alliberar-nos de les cadenes del subconscient i entrar en el coneixement.

aceite de aromaterapia

Em presento

Soc l'Esther Ferrer, constel·ladora familiar, terapeuta floral i lectora de registres akashics. Em vaig diplomar en Turisme i més tard vaig iniciar estudis de Psicologia. Tanmateix, a la Psicologia no hi acabava de trobar allò que buscava i em vaig decantar a formar-me en teràpies quàntiques i de sanació de l'inconscient familiar i personal.

Durant els anys m'he anat formant en un ventall de tècniques (Constel·lacions Familiars, Registres Akashics, Genograma familiar, Eneagrama, Flors de Bach i Califòrnia, Pèndol Hebreu, Sanació de perfils de l'Inconscient, Barres d'Acces, EFT o tapping...,).

Al llarg del temps, he acabat creant el meu propi mètode a través d'aquestes tècniques especialitzant-me sobretot a ajudar les persones a posar ordre familiar ja sigui a través de les Constel·lacions, el Registre Akahsic o el Pèndol Hebreu.

Símbolo Om en la playa

Tot allò que no tinguem endreçat a la família d'origen, se'ns acabarà mostrant a través de relacions complicades amb la parella i fills i  en situacions conflictives en qualsevol àmbit: abundància, feina, salut, etc.

Les meves sessions

Aconsello iniciar les sessions a través d’una Lectura de Registres Akashics donat que aporta molta informació de vides passades, de l’inconscient familiar i personal, així com de traumes i aprenentatges que hem vingut a transcendir a nivell d’ànima.

Les meves sessions sempre estan dirigides a sanar el moment present.

A través de l’anàlisi de la lectura de Registres Akàshics, sorgiran aspectes personals a treballar mitjançant la combinació de diferents  tècniques terapèutiques.

Aconsello realitzar entre 4 i 5 sessions setmanals i llavors quinzenals o mensuals per  començar a veure resultats i sentir-te millor !

bottom of page