top of page
Perfils portada.jpg

Perfils de l'Inconscient

Perfils de l'inconscient, una eina ràpida i efectiva per a ingressar dins teu i dissoldre situacions traumàtiques i kàrmiques, tant d'aquesta vida com de vides passades. 

 

Consisteix a accedir a les capes de l'ésser, obrir els paquets de patrons guardats a l’inconscient, transformar-los a través de l'amor i portar-los a la consciència. Tècnica molt eficient on s’obtenen molt bons resultats en poques sessions. 

Durada: 1h 

Format: presencial (Figueres) i online.

Aspectes que es poden sanar: 

Etapa intruterina 33_edited.jpg

Sanació profunda de l'etapa intrauterina

Neteja de situacions que la nostra mare hagi patit durant el seu embaràs i que fruit d'això nosaltres també hem registrat en el nostre ADN, per exemple: un embaràs o un part amb complicacions; emocions i pors de la mare que nosaltres com a fetus vàrem experimentar en el seu ventre, etc. La sanació intrauterina es realitza a través d'una o vàries sessions, depenent de la gestació viscuda.

Sanació de:

projecte sentit + etapa intrauterina + el teu part

Nen interior_edited.jpg

Sanació nen/a interior

El nostre nen/a interior és l’infant que vàrem ser un dia. Aquest infant, en el transcurs de la seva vida, va patir una sèrie de situacions emocionals no resoltes que avui encara en pateix les conseqüències.

 

Sovint, ens sorgeixen emocions negatives  relacionades amb traumes no resolts de la nostra infantesa. A través d'un viatge a l’inconscient sanaràs aquests aspectes per portar-los al conscient.

Progenitors.jpg

Sanació dels perfils dels progenitors

Ajuda a entendre determinades situacions que des del nostre conscient, no hi podem accedir. Sovint, emetem judicis sobre els nostres pares pensant que ho podien haver fet diferent.

 

Aquest treball et farà adonar que tots tenim parts ferides per sanar i parts de llum connectades a l'ÉSSER. Després de la sessió, obtindràs  informació que desconeixies a nivell familiar i una major comprensió cap als teus progenitors.

ADN 1_edited.jpg

Sanant programes de l'arbre familiar

La placenta conté tota la informació del teu l’ARBRE FAMILIAR (pare i mare), i és on hi ha registrats els patrons i programes que hem rebut de la família.

 

La placenta és el teixit que embolcalla i alimenta al fetus durant l’embaràs i a on s’hi troba tota la teva informació a escala: física, mental i espiritual.

 

Durant la sessió el consultant prendrà consciència de tots els programes que ha heretat del seu arbre familiar i li pertoquen harmonitzar en aquesta existència.

LLaços karmics nou.jpg

Sanació de llaços kàrmics

Sessió per tallar una relació des de l’amor incondicional d’ànima a ànima entre dos llaços: entre exparelles, parelles, mare i fill, germans, amics, etc.

 

El consultant prendrà consciència i entendrà fets ocorreguts i experiències viscudes amb la persona que ha de tallar el llaç kàrmic. Després de la sessió, s’experimenta molta pau i una notable recuperació energètica.

 

Certament, és un treball molt bonic on s’entenen moltes vivències viscudes amb l’altra part del llaç kàrmic. És un gran treball per acostar-nos al PERDÓ.

sagrada concepcio mans fam S.jpg

Sanació de l'Holograma Familiar Intern

En el nostre inconscient tots tenim registrat un esquema de família, i aquest holograma és a través del qual projectem la nostra existència com a adults, joves o infants.


Si no ens hem sentit integrats dins la nostra família d'origen, replicarem aquest desordre a l'exterior;  transitarem la vida buscant una parella que supleixi el rol de l'absència de pare o mare.

Ordenarem i reorganitzarem al nostre subconscient el nostre holograma familiar experimentant un sentiment de pau i plenitud amb nosaltres mateixos i la vida.

Altres perfils a treballar

Una malaltia, un òrgan, pors, traumes, valors perduts (voluntad, confiança, alegria, il.lusió), etc.

I qualsevol altre perfil que tu proposis! 

bottom of page