top of page

 Numerologia Kryoniana

Què és la Numerologia Kryoniana?

És una nova manera de comprendre la freqüència vibratòria de cada número. A partir de 2010  es van canalitzar a través d’una entitat espiritual anomenada KRYON, 54 Símbols Quàntics, cadascun dels quals reflecteix la ressonància dels números amb què es va manifestar la matriu femenina de l'univers.

Kryon va col·locar a través de cada número un símbol quàntic que reflecteix l'esperit de l'energia del número. Així doncs, la Numerologia Kryoniana és la manera de llegir-los i interpretar-los.

 

Aquesta tècnica es basa en tres numerologies interrelacionades entre elles: 


• Numerologia Pitagòrica: els números pitagòrics ens ajuden a comprendre el que hem de treballar en nosaltres mateixos per a alliberar-nos de la il·lusió de la roda kàrmica.

Numerologia de Kryon: els números Kryonians ens expliquen la història de la veritable essència de cada número (el que s'activa una vegada que es treballa la part kàrmica).

• Numerologia Siriana: és una tercera energia que manifesta un nou estat i és el Número Sirià o Número Dhàrmic. Aquesta numerologia no està basada en el calendari gregorià ni en el format pitagòric, es basa en el calendari Sirià i obtenim una freqüència completament dhàrmica que ens permet produir canvis positius en nosaltres mateixos, destravar obstacles i facilitar el nostre camí. 


En definitiva, és una numerologia que es transcriu com una porta de sortida de la il·lusió!

Si bé, l'única cosa veritable (cap a on ens dirigim com a humanitat), és l'estat de buit, la comprensió del desdoblament ens ajuda a entendre les regles del joc i una vegada reconegudes i aplicades podem sortir de la il·lusió. Els números són molt importants, són codis plens de missatges, els números són les vibracions que l'Univers va manifestar en cada expansió del seu gran camp de consciència, així es van anar creant aquestes energies que els humans diem NÚMEROS.

Modalitats de l'estudi numerològic: 

L’estudi numerològic es pot realitzar per blocs o complet:

 

  1. Pitagòric + Kryonià. Preu: 80 Eur

  2. Sirià. Preu: 40 Eur.

  3. Opció estudi complet (pitagòric+kryonià+sirià): 120 Eur

El dia que s’agenda per comentar l’estudi, també es realitza una constel·lació dels números resultants amb l’objectiu d’arrelar i integrar la freqüència vibratòria d’aquests números en el/la consultant perquè es produeixin els canvis adients per enfocar-se en la seva missió de vida.

NOTA: El 50% de l'import de la numerologia es paga per avançat, la quantitat restant es pagarà el dia de la sessió. Les constel·lacions solen durar entre 20 i 30 minuts.

Format: 

  • Presencial (a Figueres)

  • Online (plataforma Zoom)

Copyright © 2021 CERCLES DE LLUM    Avís legal/Política de Privacitat

bottom of page