top of page

Arbres Mirall

Quan parlem d'arbres mirall, ens referim als arbres del transgeneracional, és a dir els dels nostres ancestres i familiars. Sovint, ens pensem que nosaltres triem la parella que més ens agrada, però no és ben bé així!. D'una banda, és evident que podem escollir una parella d'entre diverses persones de la nostra vida, però per contra, l'inconscient familiar de cada component de la parella acaba escollint aquell candidat que més s'ajusti a resoldre un programa familiar determinat i ens faci adonar dels patrons repetitius que hem de resoldre. Els programes poden ser de molts tipus de: carència, violència, submissió, baixa autoestima, addiccions, etc.


D'aquesta manera, veiem que són els inconscients familiars de cada un dels membres de la parella els que acaben escollint el millor candidat per sortir a escena i reviure i/o superar un determinat patró, definitivament. També, cal tenir present que si nosaltres ens casem amb una persona, passarem a ser el representant d'un membre del seu sistema familiar i viceversa, és a dir, la nostra parella representarà algú del nostre arbre.

T'animes a buscar aquesta informació entre els arbres?. Només prenent-ne consciència, ja tens un potencial molt gran de sanació!Comments


bottom of page