top of page

El defecte personal

Updated: Dec 4, 2022

Tothom té un o diversos defectes personals. Aquests, si som capaços de transcendir-los, seran una eina d'apoderament i creixement personal molt valuosa.


El nostre defecte està relacionat amb l'aprenentatge personal i alhora també vinculat amb l'aprenentatge de la nostra família d'origen. Així doncs, no és casualitat que naixem en una família i no en una altra, donat que abans de néixer sempre escollim aquella que ens ajuda a transcendir el nostre defecte d'origen.


Identificar el nostre defecte, no sempre és fàcil, ja que requereix una gran dosi d'humilitat, sinceritat i responsabilitat cap a nosaltres mateixos. Recau a les nostres mans mantenir-lo o superar-lo. Si restem a la foscor, planyent-nos i queixant-nos tot el dia, ben segur que el mantindrem i la nostra vida no canviarà. Per contra, si decidim sortir de la nostra zona de confort, treballar amb tot el que això comporta, caminarem cap a la llum i evolucionarem.


Treballa de valent el teu defecte, fes un salt quàntic de consciència i obtindràs un altre Pla de Vida amb millors condicions i nous reptes a superar!
Comments


bottom of page