top of page

El Pèndol Hebreu, una teràpia ancestral

Saps fins on arriba la sanació del Pèndol Hebreu?


Al nostre voltant tot és energia i per diversos factors endògens i exògens es produeixen desequilibris que limiten les nostres potencialitats, ja siguin les energies denses, els pensaments negatius, propis o aliens que ens afecten, així com l'ambient o llocs en els quals estem, poden generar-nos bloquejos, aclaparament, estrès, malalties físiques, problemes emocionals, mentals i energètics.


La teràpia amb el pèndol hebreu, genera un benestar complet, neteja, restaura i harmonitza el Camp Electromagnètic (aura) on es generen els miasmes (que encara que no s’han manifestat en malaltia, podrien arribar a convertir-se en una al llarg del temps). A nivell cel·lular, aquesta disharmonia energètica es trasllada per aquest ordre als cossos: energètic, mental, emocional i finalment al físic. El pèndol hebreu ens ajuda a prevenir que una malaltia es manifesti a nivell físic, o si ja hi està allotjada ens ajuda a arribar a la causa d'aquesta.


La sanació amb pèndol hebreu, és una teràpia ancestral que s'utilitza per a la correcció de desequilibris energètics, per la qual cosa pot aplicar-se tant a persones com a llocs, objectes i situacions.


El pèndol hebreu de sanació actua detectant i corregint els desequilibris energètics existents, amb la finalitat de brindar harmonia i pau.

És una potent eina de sanació holística, ja que combina la radioestèsia (detectar) amb la radiònica (sanar) permetent anar a l'origen de la disharmonia energètica que es manifesta en la malaltia.


El seu ús es remunta als primers cabalistes hermètics i si bé existeix un protocol per a la tècnica de base, aquest coneixement es va transmetre en forma oral des de temps ancestrals.


El Pèndol, està fabricat amb fustes sagrades com ara el faig, cedre, noguera o roure. La fusta que és un material neutre no es carrega d'energia, com succeeix amb la resta dels materials. Funciona a través d’etiquetes (targetes), que contenen el Llenguatge Sagrat Hebreu; es diu que aquest és el llenguatge d'alta vibració lumínica de l'origen, que després i per aquest motiu, seria adoptat pel poble jueu.

L’origen en l'alfabet hebreu i la seva acció en l'ADN, actualment està comprovada a través de la física quàntica.

Les 22 lletres, cadascuna d'elles té un poder lumínic especial, major encara en les diferents combinacions que formen les paraules; generen vibracions d'ones de forma, que es connecten amb els brins de l'ADN, sent aquest qui dona les respostes en la teràpia i qui rep l'harmonització.


El pèndol hebreu és un element cilíndric amb un orifici central pel qual passa un cordó de cotó. Té dues cares, una llisa és l'encarregada de detectar i l'estriada s'usa per a irradiar l'energia del guaridora, les dues ranures d'aquesta cara estriada amplifiquen les ones que s'emetran.


Tractaments de pèndol hebreu:

· depressió, estrès, ansietat, estats negatius emocionals, pors, etc

· neteja energètica

· nerviosisme, hiperactivitat.

· bloquejos emocionals o mentals

· dol o pèrdues

· processos de malaltia

· baixa autoestima, timidesa,

· esgotament físic o mental, falta de concentració.


Si estàs interessat/da en rebre una teràpia de pèndol hebreu professional, pots consultar al següent enllaç.






コメント


bottom of page