top of page

La ment i el cor

Updated: Dec 4, 2022

La ment és un mirall del caos que patim les persones interiorment. A través de les postures corporals, podem identificar molt bé quan una persona està connectada amb el cor o bé està en dissonància amb aquest. Quan una persona pensa i reflexiona des del cor, abans de prendre una decisió, inclina el cap en direcció cap al cor per escoltar aquest què hi diu.


Antigament i en temps de l'Atlàntida, el xacra del tercer ull i el del cor, eren un mateix xacra. Això no obstant, a causa del procés de la caiguda de consciència en temps de Lemúria i Atlàntida, aquest xacra es va desfragmentar i es transformà en dos xacres ben diferenciats. Per aquest motiu, sovint ens trobem tan dissociats entre el que diu el cap i el que sent el cor, i actuem deixant-nos portar pel camí de l'Ego.


I perquè ho explico tot això? Doncs perquè ara ens descobrim en un període de trànsit dimensional passant de 3D a 5D. Estem experimentant un procés d'unitat i retorn d'aquests dos xacres per reparar la caiguda de consciència que va tenir lloc en temps de Lemúria i l'Atlàntida. La seva reparació, és a dir, la unificació del sisè i del quart xacra ens acostarà a la saviesa i a l'amor universal. Així doncs, només se'ns demana puresa i autenticitat amb tot allò que fem, diem i pensem...


Que tinguis un bon trànsit dimensional!
Comments


bottom of page