top of page

Llavors estel·lars

Updated: Dec 4, 2022

Les llavors estel·lars són les ànimes que s’han encarnat en diferents planetes del cosmos i llocs de la terra. Les llavors estel·lars vindrien a ser ànimes velles, encara que no m’agrada anomenar-les així perquè s’entén vella com a sàvia. Per contra, diríem que són ànimes que fa molt de temps que viatgen al voltant de la roda de les reencarnacions. En certa manera, si som ànimes velles, tots som llavors estel·lars que portem milions d’anys viatjant per l’Univers. L’abast de l’Univers és infinit, molt més del que ens puguem arribar a imaginar mai.

Les llavors estel·lars van entrant a onades massives aquí a la Terra. Per aquestes ànimes, no ha estat una decisió fàcil ingressar en aquest planeta, donat que ha estat tot un repte i un creixement personal exponencial. La majoria d’elles han aterrat per ajudar a pujar la consciència al planeta Terra o Gaia i per poder emprendre aquest pas cap a la cinquena dimensió.


Aquestes ànimes han experimentat despertars progressius o sobtats on s’han vist recordant altres vides i altres planetes. Una vegada han despertat, es troben totalment desubicades i s’adonen que “casa seva” no és aquí sinó molt més enllà a les estrelles i a partir d’aquí els hi costa tenir relacions sense sentit amb la gent que els envolta i moltes d’elles realitzen canvis profunds en la seva vida quotidiana (feina, amistats, parella) ... Interiorment, sempre anhelen “tornar a casa”.


Si et sents identificat amb aquesta descripció, segurament tu també formes part d’aquestes onades de llavors estel·lars. Per comprovar-ho, només cal que connectis amb el teu cor i l’Univers i els hi preguntis quin és el teu origen? Ben segur, que en pocs dies t’aniran arribant senyals que responen a la teva pregunta. Durant el temps, aniràs descobrint que no només provens d’un únic lloc, sinó que t’aniran guiant perquè descobreixis dels móns d’on provens!


Gaudeix del viatge a l’origen !!!


Kommentare


bottom of page