top of page

Viatjant a les vides passades

Et costa afrontar situacions des del teu present?

Guardar

Actualment, algunes persones tenen records de vides passades, d'experiències viscudes i de traumes soferts al llarg de les seves vides. No cal tenir cap alta capacitat per arribar a explorar vides passades. Avui en dia, a través de diverses tècniques i aprenentatges tothom hi pot arribar.


Partim del postulat que la nostra consciència o ànima no està lligada al nostre cos físic actual i, per tant, pot encarnar-se successivament en diversos cossos i al llarg de moltes vides. La nostra societat està avesada a parlar de vides passades i associar-ho automàticament amb el concepte del KARMA. El karma és l'evolució de l'ànima durant les seves successives encarnacions. Amb un to més amorós i reconfortant, el karma són aquells aprenentatges que vàrem deixar pendents en vides anteriors i se'ns repliquen en aquesta, per tant, no és positiu ni negatiu.


Sovint és en el moment de la mort del cos físic en una vida anterior que les informacions existencials de l'ànima queden gravades en el nostre disc dur personal, és a dir, en el Registre Akashic.


Tota la informació existencial pendent de resolució en vides passades es reporta a vides posteriors fins que nosaltres siguem capaços de transcendir aspectes inacabats. Tots aquells aspectes pendents de vides passades ens limitaran en la nostra vida actual fins que no siguem capaços d'adonar-nos, alliberar i resoldre-ho des de l'amor incondicional.


Posem un exemple pràctic: "conduir és molt perillós". Aquesta creença em limita profundament cada vegada que pujo a un cotxe perquè pateixo durant tot el trajecte. A través d'una lectura de Registres Akashics podem esbrinar l'origen d'aquesta creença: kàrmica?, d'una vida passada on vaig patir un accident de trànsit; contemporània?, un accident d'aquesta vida; genealògica?, de la fidelitat que tinc cap a un ancestre i ho podria resoldre a través d'una constel·lació familiar. Sigui quin sigui el cas, cal anar a l'origen per identificar el trauma, el moment ocorregut, el possible sospitós a qui pertany i finalment alliberar l'emoció.


Només és recomanable indagar en vides anteriors quan hi ha algun aspecte del nostre present que no aconseguim resoldre i se'ns replica constantment. Tot allò que no puc resoldre des del meu conscient, l'energia em convidarà a indagar dins del meu subconscient individual o familiar.


També, vull posar de manifest que no és factible buscar la solució a tots els nostres problemes en vides passades. Només cal submergir-nos en el passat quan la situació ho requereixi, ja que estem aquí per viure enfocats en el moment present, en l'aquí i l'ara.

Comments


bottom of page