top of page

L'Arbre del Transgeneracional

Totes les persones formem part d’un arbre familiar o també conegut com a transgeneracional, per aquest motiu cadascun de nosaltres portem informació íntegra del nostre clan. 

En molts casos, no som conscients amb tot el que “carreguem de l’arbre” però per contra, el que conté el nostre inconscient familiar se’ns mostra i es reflecteix en el nostre dia a dia a través de la parella, fills, emocions, feina, malaties, etc.

Tot el que és callat o amagat en l’arbre familiar, és allò que més necessita sanar-se en la nostra vida actual. Totes les emocions reprimides fruit de fets dolorosos no expressats o bé de secrets de família (dificultats econòmiques, avortaments, incestos, robatoris, herències) serà allò que es repetirà una vegada darrere l'altra en el camí dels descendents fins que no s’hagi sanat. 

Carl Jung: “Tot el que no expressis es convertirà en el teu destí”.

Sovint, una vegada realitzat l’arbre transgeneracional molts de fets i circumstàncies de la nostra vida es veuen destravats i tot ens comença a fluir. Quan prens consciència d’una situació i t’adones que no hi ha casualitats sinó que tot forma part d’un aprenentatge que la teva ànima va decidir assumir per alliberar al clan, llavors és quan tu t’alliberes d’aquests patrons i també alliberes a tots els teus ancestres i descendents.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatge: Gustav Klimt (L'arbre de la vida)

Què necessites per realitzar una sessió?

  1. Concretar el motiu de la consulta de l’arbre del transgeneracional. Per exemple: Per què no em quedo embarassada?. A partir d’aquesta consulta poden anar apareixent moltes altres informacions!

  2. Recopilar noms i cognoms, dates de naixement (només dia i mes – l’any no cal!), professions, possibles avortaments, morts inesperades, fets que puguin haver marcat un abans i després en la vida dels ancestres i altres dades que puguis considerar d’interès com ara, migracions, guerres, etc.

 

Normalment amb la informació de pares i avis ja és suficient. Tanmateix, si algú disposa també la de besavis, serà d’utilitat i reforç per la sessió.

 

De totes maneres, no és fonamental disposar de totes aquestes dades. Si algú li és difícil aconseguir-les, no passa res perquè la informació acabarà sortint durant la sessió.

I si hi ha algú que no disposa de gens d’informació sobre el seu arbre, també es podria utilitzar una altra tècnica, la de  l’HOLOGRAMA FAMILIAR (no calen dates ni informació) per ordenar el transgeneracional.

 

Format:​

  • Presencial (a Figueres)

  • Online (plataforma Zoom)

 

Durada: 1:30h aprox.

Copyright © 2021 CERCLES DE LLUM    Avís legal/Política de Privacitat

bottom of page