top of page
Cielo cósmico

Símbols Quàntics 

Totes les sessions dels Símbols Quàntics de Kryon es realitzen mitjançant 54 símbols i geometria sagrada que actua a través del camp interdimensional i dels registres de l’ADN. 

Durant les sessions, s'obre el camp d’ADN del/la consultant sol·licitant contacte amb el seu Jo Superior i éssers de llum, perquè siguin ells mateixos a través del canal del facilitador els qui realitzin la sanació. Durant les sessions es treballa amb la informació d’aquesta vida però també de vides passades alliberant, neutralitzant i sanant tot tipus d’informació inharmònica, bloquejos i càrregues existents.

Es detallen les diferents sanacions a realitzar a través dels Símbols Quàntics de Kryon:

Activació de l’Energia
Essencial Femenina   

Només es realitza una vegada a la vida i serveix per harmonitzar tot el teu ÉSSER, per unificar les teves fibres cristal·lines i permetre el lliure fluir d’aquesta energia còsmica a la teva vida.

L'EEF és magnètica, atrau tranquil·litat, pau, amor, benestar i t'ajuda a despertar els teus dons i tenir una visió més ampla permetent que  l’energia de l’amor flueixi en tu.

Nº de Sessions: 3

Sintonització les nostres polaritats masculina i femenina

8.png

Totes les persones tenim energia masculina i femenina. Aquest treball consisteix a harmonitzar aquestes dues energies perquè et trobis equilibrat.

L'energia masculina és la que acciona, la busca estratègies i materialitza. La femenina és la intuïtiva, la creativa i harmonitzadora. Quan tenim aquestes dues energies en equilibri som capaços de tirar endavant amb els nostres projectes.

Altres sintonitzacions: equilibri amb la teva parella.

Nº de Sessions: 3

Esgotament Ancestral de l'Ànima

10.png

Durant les nostres vides a la terra, hem viscut molts episodis que ens han generat dolor. L'ànima ha anat acumulant moltes experiències negatives, i com a conseqüència, es troba cansada i esgotada.
És important poder transmutar totes aquestes energies per ajudarar a la nostra ànima a alliberar-se i sanar-se.

Aquesta mateixa tècnica de l'esgotament ancestral també el podem aplicar en d'altres processos terapèutics de sanació de: ulls, peus i oïda o qualsevol altre òrgan.

Nºde sessions: 1

Activació Kundalini

41.png

Activació dels teus xacres per potenciar la teva energia vital. D’aquesta manera, es produeix un circuit energètic molt fort en el teu cos donat que en activar la kundalini, tot el que ens envolta flueix més de pressa.

Connexió amb el plànol terrenal i espiritual, harmonització de tots els xacres i activació amb l’energia del Gran Sol Central proveïdora de vida a tots nivells: corporal, espiritual, emocional i mental.

Nº de Sessions: 3

Sanació Quàntica Intuïtiva

28.png

A través d'aquesta tècnica se seleccionen uns símbols d'entre un ventall de 54 Símbols Quàntics de Kryon i es van col·locant formant geometries sagrades. La persona, si ho desitja, pot posar una intenció concreta per sanar algun aspecte personal o dolència del cos.

 

Al llarg de la sessió, activarem diferents símbols de Kryon els quals formen part d'una biblioteca quàntica i estel·lar. També es pot utilitzar per equilibrar habitatges i  animals de companyia.

Nº de Sessions: 1

Sanació de l'Holograma Familiar Intern

30.png

En el nostre inconscient tots tenim registrat un esquema de família, i aquest holograma és a través del qual projectem la nostra existència com a adults, joves o infants.
Quin rol desenvolupem dins d'aquest holograma inconscient de família que encara es troba latent en el nostre interior? Si no ens hem sentit integrats dins la nostra família d'origen, replicarem aquest desordre buscant a l'exterior la família que no vàrem tindre, o bé transitarem la vida buscant una parella que supleixi el rol de l'absència de pare o mare.

Nºde sessions: 1

bottom of page